Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2023.01.29 söndag.


Än kan jag längta

Än driver snön
över vindpinade fält
där tanken får ila in i själen
av obehag

över bitter köld

Än återser man solen
varje sen januaridag
då erfarenheten känner sig tvungen
att börja om

utan riktiga planer

Än är livet värdefullt fridsam
och med tillsynes
bittert förlorad ungdom
som aldrig kommer igen

till sargat hjärta

Än kommer hoppfullheten
över övervuxen vall
när väl vintern viker tillbaka
för sommarhetta

och glada återseenden

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-29 03:18



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Tycker du hittat en fin och stark ton här, lite bitterljuv men också en vaknade livsglädje som anas.
2023-02-02

  Seasons VIP
Vad fint skrivet
2023-01-29

  etletlien
ja, snart är det sommar, yippie! och jag fyller år i maj, finaste tiden, när mina växter växer för en gångs skulls.

ja, bittra ungdom, jag kan relatera

jag blir arg ibland nu

slog någon

måste bli en bättre människa...

är bättre att visa

än att hålla allting inom sig

men inte smart att explodera

inte heller implodera...

man ska va sig själv

och tänka på andra

lagom

fin inläsning också!

du är brave <3
2023-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP