Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsjazz

Kom som du är, kom skata och vagabond,
lögnare och handelsman.

Söndag är kyrkan som erfarit allt.

I en eld vid dess port lämnas lördagens gråt och
torsdagens sömnlöshet.

I särskilda kärl vårdas modershjärtan,
unga och gamla för sig.

Porten är hög, du kan ställa dig upp,
nåden är din om du vill.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-29 10:06



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
'I särskilda kärl vårdas modershjärtan'
Fantastiskt , alldeles Fantastiskt
Tycker mycket om din vers
2023-01-29
  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP