Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick orden titangaller, torterad och diktator av TrollTörnTrappan. Lägger till 18 ord, skickar tre av dem till Lena Söderkvist. Övriga deltagare: Chan och Cikoria blå.


Kära käpphästar! (stafett)

Parenteser är tättslutande (vakuumplast & titangaller!) - ingen mellanrumsluft!
Före kolon & utropstecken: ingen luft heller.
( Trippelfel : usch ! )

Er interpunktionsdiktator Dilope Shilya, ständigt torterad.




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-29 10:47



Bookmark and Share


  Chan VIP
Rolig och väl utnyttjade ord. Gillar det tättslutna men vill ha rejält med luft mellan stycken.
2023-01-30

  lodjuret/seglare VIP
Texten är något för bitare av kalendrar, adventskalender eller julkalender, ständigt denna vessla.
2023-01-30

  TrollTörnTrappan VIP
Stilfullt trippelfel...! (Föredrar själv luft kring kolon även på vänstersidan, och i vissa fall före frågetecken - ifall frågan är oerhört viktig (men instämmer i att parenteser absolut ska sluta tätt (fast fanns en tid när jag gärna fuskade även där))).
2023-01-29

    Lena Söderkvist VIP
Språkpolisernas mardröm be sannas. u-tan tvekan&
2023-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP