Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bumling C2022E3

Mot kometen stirrar
noterar dess svans
genom galaxen irrar
visar upp sin glans

detta fenomen med is
kanske ett omen är
siar en kall jord i kris
åt tomma intet bär

liksom i påminnelsen
en destruktiv kraft
vi istället åminnelsen
torde pacifism haft




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-29 12:00



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En god illustrativ reflektion att önska och beskåda kanske en fredsmäklande komet! Vi får hoppas!
2023-02-04

    Lena Staaf VIP
Fin dikt som påminner oss om människans litenhet i rymden.
2023-01-29

  Niliboy
Så fint du diktar! En jord i kris….
2023-01-29

  Öknens Ros VIP
Det händer mycket där ute i Universum, vi känner bara till en bråkdel av allt som sker.
Snyggt formulerat om intressant ämne.
2023-01-29

    Sefarge VIP
Jaa bra att kunna få minnas!
Det som under Neander
-talares ögon senast
syntes,och vad som
sen dess förändrats
och det som idag
än kvarstår av
det som varit
och farit. ..
;)

2023-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP