Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Treårig visdom

-

Glädjen som lyser i ditt ansikte när jag är med dig,

strålar till de djupaste delar i mitten av det som är mig.

-

Det treåriga ljuva sinne som inga ovetande hemskheter har,

låter med närvaron mig få vila från problemen som jag bar.

-

I stunden vi förenas utan klyvande son- och faderrollens illusioner,

för våra sinnen smälter då ihop till ett som starkt i djupet oss binder.

-

Något fantastiskt att få uppleva och något ömt vi ständigt måste värna,

när det stressiga vuxna livet inte ser ljuset från barnets lysande stjärna.

-

Delad kärlek bultar med vårt gemensamma hjärta som oavbrutet slår,

som ett i oss båda när vi genom stormiga livet alltid tillsammans går. 

-




Bunden vers av PFJS
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-29 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS