Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordens sexigaste tjej

Jordens sötaste tjej
bor i Västerås
och är otroligt
sexig
Platådojor
stora tuttar
Jordens sexigaste
tjej
Jag såg henne
ett ögonblick
Och sen
var hon borta




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2023-01-29 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP