Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min värld

önsketänkande om
en problemfri värld

bara jävelskap
i min värld

micke dog
igår f.m
och livet
i min värld
går vidare

stoppa där
och tänk
på slutet¨
som något
bra




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2023-01-29 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP