Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I VÅREN BOR LJUSET

I våren bor ljuset

I ljuset bor våren

En glad eftermiddag

som plåster på såren

April skymtar redan

i ljus över marker

En vår kommer sedan

till torg och till parker

 

LARZ GUSTAFSSON 29/1 2023

 

https://www.youtube.com/watch?v=Z70Hf5mJVJk

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-01-29 15:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sannerligen.
Underbart!
2023-01-29

  Vindsvala VIP
Härliga vår, det väntar vi på, det är på god väg och redan längre dagar.
2023-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP