Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

malmö




Malmö lever
i dom där fibrerna
i bänken
på kyrkogården
det svettas ur dom
som mikroskopiska
araber av haschrök
och det här e
den bängaste
jävla
texten jag någonsin skrivit




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-01-29 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP