Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ska vara underbart att leva!

 

Barnet har ramlat från en byggnnadsställning och brutit benet. Mamma kommer, men såja älsklingen nu sätter vi på ett plåster så blir allt bra. Barnet blir tvunget att få sitt ben amputerat men mamma tröstar med att hon har köpt chips med dipp och så går Sällskapsresan på TV, det blir väl mysigt och kul älsklingen! Barnet blir apatiskt och ligger bara i sängen, det är ingen fara säger mamma och vilken underbar ny bil pappa och jag har köpt och ikväll börjar nya avsnitt av Dalllas.
Barnet vägrar att äta och har gått ned 20 kilo i vikt men pappa tycker att hans barn kämpar på riktigt bra och det är ingen som helst fara för vi lever ju i det trygga landet Sverige där inget ont kan hända. Nu måste du ta dig i kragen och rycka upp mig mitt älskade barn. Barnet dör till slut av undernäring men shit happens resonerar föräldrarna vi har ju vår nya lyxiga villa och på måndag flyger vi till Bahamas. Det ska vara gott, skönt och underbart att leva!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-01-29 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP