Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Förstår mig inte på

människor som sparkar och slår
den som ingen skuld har

förstår mig inte på den
vad samvete den har
som slår och slår tills handen höjd
röd av blod
och ger den som ångest och vaksamhet
alltid känner




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-29 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP