Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheten

Jag är i en väntan 

som alltid funnits där 

vet inte på vad 

eller varför 

min väntan är ändå 

bara ett andetag 

i evigheten 




Fri vers av Quasimodo
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-01-29 16:56



Bookmark and Share


  Feminaz
Den lilla människan i det stora sammanhanget tänker jag att texten handlar om.
2023-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo