Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puupääs varning

Det som gäller
Är att leva ett liv
Nära slutet

Inte fuska
Med travet
Utan alltid
Hålla sig till
Rätt gångart

Att älska att
Vara människa
Är inte min melodi

Det varnar jag för
Eftersom man inte
Undkommer döden
I så fall

Älskades varning
Kommer då man
Sitter och fikar ihop




Fri vers av SatansSon
Läst 1093 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-29 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon