Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupare längtan

Alster av Diana Maria Lundqvist
Herre håll mig vaken....
Låt bara dina ord förmedlas
Herre låt andra ord falla dött....
Herre lär och mig se skillnad på mörkt och ljust
Herre öppna mina ögon och öron ännu mera
Herre du är mitt rättesnöre
Herre du är mitt ekolod
Herre du är mina svar
Herre du är min längtan
Herre dra mig ännu närmare dig
Herre tack för nåden att få vara din
Herre tack för nåden få vila i dig
Herre tack reflektera mitt hjärtat
Herre synka mitt hjärtat ännu mera med dig
Herre tack du är en helade gud
Herre tack du är min förtröstan
Herre tack du är min försörjare
Herre tack för din seger
Herre tack du reagerar över allt
Herre tack du är högst




Fri vers av Diana M L
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-01-29 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana M L
Diana M L