Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kreativiteten fortsätter, då är det bara att hugga tag i den


Fast i ett bankfack

 

Vers:
Behöver du hjälp när lönen är slut
Är saldot på noll o läget akut
Slår du knut på dig själv igen o igen


Vi hjälper dig undkomma tagna affärer
Låt oss leva Vi vill alla va miljonärer
Har du bara en plan är vi finansiärer

 
Ref:
Är du fast i ett bankfack
Är du fast i ett bankfack
Är du fast i ett bankfack
Är du fast i ett bankfack
 

Har du handlat på krita
Har du tatt sms-lån
Är knogarna vita
Är du fast i ett bankfack

 
Vers:
Vi finns här för dig varenda minut
Står du och vinglar, så ta ett beslut
Du kan skicka ett mess o sen skickar vi pengar tillbaks

Du kan alltid betala igen när det passar
Vi kan dela på notan på stormaknadskassar
Det enda vi ber är att du lämnar din själ som pant


 
Ref:
Om du är fast i ett bankfack
Om du är fast i ett bankfack
Om du är fast i ett bankfack
Om du är fast i ett bankfack


Har du skuldsatt din bostad
Lånat pengar av banken
Har du naglar att bita
Är du fast i ett bankfack

Stick:

Räntan tickar
Skulden sväller
Svetten droppar
Fogden skäller
Men det överlämnar vi självklart till dig


Vers:


Har du tagit ett lån för att studera
Det är ingen fara du kan alltid ta mera
Det finns inget stopp vad du kan prestera vår vän


Behöver du köpa innan lönen är inne
Var glad och lev ditt liv på en pinne
Vi finns här för dig var dag och varenda minut


Om du är fast i ett bankfack
Om du är fast  i ett bankfack
Om du är fast i ett bankfack
Om du är fast i ett bankfack

Är du också fast?

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Daniel_78 VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-01-29 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant text. Newsworty också om man läst nyheter här i veckan.
2023-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP