Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8592

 

 

Hjärtskärande sång

från storlommen i vassen

räven i farten




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-29 21:41



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
någon som smyger i vassen
och någon som smyger på den som smyger i vassen.

uppskattar haikun
2023-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP