Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens tänkvärda 230129

Det är synd om mänskligheten

ty de vet inte alltid

... sitt eget bästa

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-29 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP