Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söndag kväll och vi ses först på fredag


Saknar dig

Om jag går från dig snabbt
Hinner jag då känns smärtan?
Om jag springer ifrån dig
Känner jag då avskedets svetslåga?

Jag blir Usain Bolt
Men det gör jätteont ändå
Jag blundar
Och låtsas att du inte finns
Och då slipper jag sakna dig

Jag somnar
Och vi är alldeles nära varandra igen
Precis som det ska vara
Alltid




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-29 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP