Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

I fyra månader
Du har du varit besatt i 4 månader
Inget har blivit bättre
Bara ännu mera besatt

Ingen förstår
Ingen kan hjälpa dig

Omöjligt att hjälpa någon utan öron, utan ögon
En som alltid vetat bäst

Jag har gett upp
Och hoppas på mirakel




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-29 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP