Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite om mig och om oss som skriver här.

Jag läser era texter, inte alla texter,
men många texter.
Det finns så många att välja på.
En del är bra.
En del förstår jag mig inte på.
En del är helt enkelt underbara.
De flesta är så där mittemellan,
helt okej, och det är okej.
Jag vill skriva bra kommentarer,
kommentarer som lyfter och värmer.
Jag vill ge beröm.
Jag vill ge konstruktiv kritik.
Det är inte lätt att formulera sig rätt.
När jag inte kan, vill eller orkar får det räcka med en applåd.
En del vill inte ha applåder.
Andra vill inte ha kommentarer.
Några känner att de inte kan skriva, men de skriver ändå och det är okej.
Någon vill inte ha respons alls, inte i någon form.
Vi har alla vårt eget språk.
Vi har alla något att berätta.
Så bra att vi läser, lyssna, stöttar
och stärker varandra.








Fri vers (Prosapoesi) av Cikoria Blå VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-01-30 08:26



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja så ska det vara i den bästa formen.
Men mörkret lurar även här till trots goda intentioner från den med mod!

Tack för din godhet och goda vilja att sprida ljus och dela din vurm för det skrivna ordet!
2023-01-31

  Feminaz
Fint uttryckt om hur var och en förhåller sig till sina skapande ord. Det är fint att möta denna själfullhet och möda många lägger ner.
2023-01-31

    Lena Söderkvist VIP
Precis så skall man tänka, vi är här på lika villkor men med olika förutsättningar och preferenser. Det är okej, endast övertramp är inte okej. Något bäst eller sämst finns inte, och det tycker jag är skönt. Och leve all variation!
2023-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP