Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Avspegling



Isen
tunn och skör

Seglar in
bland vikens
alla speglingar

Av himmel
och skog









Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-30 08:28



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vacker bild och text! Speglar den brytningstid vi är i nu.
2023-01-30

  Kungskobran VIP
Fint om den vackra sprödisen
2023-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP