Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt fall

Faller över stupet

Det går så fort

Känns  svävande

Saktar av

Landar på undrans mark

Hur kom hit

Funderar 

Omedveten

För att börja om

Livet

Fritt fall

Får tänka

Livet är för kort

Gå förlorad

Viktigs dagar

Av nyfikenhet leder till

Går vidare på fastmark

Kommit hem  igen

Fått nya chanser

Starta på nytt

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-30 08:29



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
den kämpade människan
2023-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP