Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den unge och den gamle

 

 

Den unge utmanade den gamle
övertygad om att han skulle vinna

Den gamle vann

-Men jag kan ju alla reglerna
sa den unge

-En bra början
sa den gamle
men jag kan även alla undantagen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2023-01-30 10:02



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Klokt och bra.
2023-02-05

  Susen VIP
Tänkvärda ord fyllda med visdom
2023-02-01

  WyS VIP
Klockrent!
2023-01-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och bra! Som sagt, erfarenhet har sin vikt i guld.
2023-01-31

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt om hur tid och erfarenhet
förhåller sig till varann.
2023-01-30

  MaLo VIP
Haha! Livserfarenhet väger oftast tyngst. Bra! :)
2023-01-30

  Niliboy
En gamling har ju sin värdefulla erfarenhet!
2023-01-30

  Gunnel Eriksson VIP
Rolig! Tack för ett glatt smil.
2023-01-30

  Öknens Ros VIP
Det är undantagen som räknas.
2023-01-30

    Lena Staaf VIP
Mycket klokhet i dessa rader!
2023-01-30

  Blomma-Stjärna VIP
Jamenvisst - den är så bra den här!!!
2023-01-30

  Kungskobran VIP
Gammal är äldst
2023-01-30

  Maria Sundelin VIP
Klokt och fyndigt
Kramar
2023-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP