Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
JAG ÄR SKAPARE! Förvånar det någon att elersättningar är hemliga 20 år i Sverige, och elräkningen är en sekretessbelagd handling om lampan som stjäls, för mig symboliserar nattlampan landet.


Hur många Jesusar finns det?


De kommande 20 åren är avgörande för utvecklingen av hela civilisationen. 20 år då vi kommer att gå igenom de största förändringarna i världens historia.
Hur många Jesusar finns det?
Det verkar som att det FÖRSTA du måste göra för att bli en sann kristen är att ge upp kristendomen.

Men tid, som de säger, tar tid, och den bråkar inte med världen. Bortom den här världens liv och rörelse fungerar skapelsens energier utan avbrott, och det kan sägas från ett sådant perspektiv att vi borde förbereda oss för att gå in i ett annat tidssegment.

Fri vilja använder dig för att kunna behålla din förmåga till frihet i tillvaron, och nackdelen är att samhällets yttre påverkan håller dig förankrad i val som leder till spridning av aspekter av ditt liv som leder till behovet av att återvända till jordplan genom återinkarnation.

Detta beror på att yttre påverkan distraherar dig från att inse att var och en av er har ett syfte. När du väl glömt bort det, kommer att återinkarnera, tar dina val och beslut dig ner på vägar som leder dig bort från din andliga väg.
Således skjuts hemkomsten, som du längtar efter i ett avlägset hörn av din själ, liv efter liv. Eftersom varje val och beslut som inte är i enlighet med den andliga vägen som du har, orsakar dig strängar i planetens akashiska fält och på grund av denna mekanism tvingas du återvända liv efter liv till jorden. På så sätt glömmer du varför du är på jorden och glömmer att ditt huvudsakliga syfte är att uppfylla syftet för vilket du kom, för att sedan återvända Hem.

Vad var och en av er måste göra är att analysera era val och beslut så att ni kan frigöra er från samhällets influenser, hitta er väg och syfte genom att studera astrologi och slutligen, i slutet av er jordiska existens, kan ni välja att återvända hem. Valet är bara ditt. Detta "coronavirus" är en utlösande faktor för en rad händelser med en dominoeffekt, en kedjereaktion.

Om du inte tror mig, fråga planetens ande.
Nej, det är ingen metafor. Alla dessa förändringar kommer att få oss att ansluta till vår egen intuition, till vårt andliga Jag. Redan många av er, de gamla själarna i synnerhet, "doftar" informationen på avstånd. Vissa av er känner till och med i procent vilken procent som är sanning och vilken procent som är lögn, bara när ni gör övergången från svart och vitt till färg tenderar ni att ifrågasätta er egen uppfattning snarare än att njuta av den nya världens magnifika färg.
När det gäller gamla själar... om jag ska vara ärlig så litar jag mest på dig, utan att lägga något ansvar på dig. Vetenskapen är en attityd i sig, och attityden är en välvillig sådan, redo att säga när som helst:
JAG ÄR SKAPARE!

Jag önskar dig en fantastisk vår!
Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-01-30 10:43Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP