Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angst

 

det finns ord som saknar 
både huvud och fötter
som dröjer kvar när man vaknar

skrivna i rött på en blåsvart himmel
flyger de upp ur drömmars vimmel

Petsamo Morötter

 

2023-02-12   00:39




Fri vers av Minkki VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-02-11 23:41



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin text som berör mig. Jag känner nattens oro försvinna med morgonljuset.
2023-02-12

  Poeten Salvador VIP
Och tänk så stora problem man löser i drömmen. Men när man vaknat är det inte längre några lösningar
2023-02-12

  Monika A Mirsch VIP
... fryser under snön ...
är som att kämpa mot kylan
i varma hus...
dina morötter lockar...

2023-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP