Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderambivalens

Till och med vädret

Tycks hoppa mellan

Hopp och förtvivlan

Ena dagen gnistrar träden 

Klädda i vit rimfrost

För att nästa dag gråta

När tö skvalar ur stuprören

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-31 06:46



Bookmark and Share


  Susen VIP
Så vackert skildrat om vädrets svängningar
2023-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP