Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valet

Vet inte jag
Hur länge till
Jag måste vänta
Dagen då det
Blir roligt jämt
Är nog nära
Micke bush är död
Och kommer inte
Att återuppstå
Som Jesus
Hur länge
Med krig
I ukraina
Och svenskhat
För muhammedanerna
Bara vänta
Och se tiden an
Jag väljer inget
Annat nu




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-30 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP