Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du kommer till mig

Om du kommer till mig
så kom som du är.
Du behöver inte göra dig till
eller hålla inne med något.
Jag älskar dig precis
som du är med alla dina
problem och din avgrund.
Du är en fantastisk
människa och
min famn står öppen.
Det finns en glädje i livet
som du har tappat bort.
Det finns en glädje i livet
som du har tappat bort.
Om du kommer till mig
så kom som du är.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-01-30 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP