Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är nåt fint med ordet vanlig





Jag älskar
mest
att du är helt
vanlig vaniljvisp

du o jag
vi är inte så
märkvärdiga
jag älskar
o vara helt vanlig
med dig




Fri vers (Fri form) av Havanna
Läst 50 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-30 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna