Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sagornas värld finns bara kommatecken


Högläsning i min säng
Du är nära
Andas
Fingrar på min evighet
Och lämnar avtryck

Du snuddar vid min kant
Drar den åt sidan
Låter tungan dansa där
Vattnar mig
Jag tappar orden
Och du viskar åt mig att fortsätta

Jag läser
Du lyssnar
Bestiger mitt berg
Din hud mot min
Till orden som dansar över mina läppar

Och jag sätter inte punkt
Bara kommatecken
När du får mig att vibrera
I sagornas värld




Fri vers av Tess74
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-30 16:52



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart sensuellt och poetiskt skriftat!
2023-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74