Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


upprörd


Kvitten


För det som i lag
är fattat
men sedan rivs upp
och slutar gälla

För det ger jag
inte ett kvitten




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-01-30 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP