Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRNA-RGLIG

Oh, du allsmäktige versmogul
jag bugar mig i vördnad och respekt
för din vassa och svårmodiga stil
samt ditt knivskarpa intellekt.

Jag har noll koll på vad jag gör
i min rimmande dekadens.
Är så tacksam att du oss vill berika
med din kunskap och existens.

Tror dock din såklart välmenta kritik
mått bra av ett uns ödmjukhet.
Kanske du då klättrar nåt pinnhål
på din coolhetsstege, vem vet?




Bunden vers (Rim) av MaLo VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-01-30 18:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
MaLo, jag ber om ursäkt om jag varit till besvär. Tänker att jag kunnat bidra med något lite iaf. Du skriver bra. /Förnan
2023-04-01

    Schipperke
Hej Malo

När dikten skrevs hette den här personen Förnan.

Beteendet har eskalerat och övergått i trakasseri och trollande, sedan du skrev dikt. Inte oskyldig arrogans.
Det är avsevärt värre än att vara versmogul och FÖRNA-RGLIG.

Han hävdat att jag är 6 olika personligheter bland annat Askanden och Tidsljus.

Läs Askanden och döm själv.

Konstant nyreggade konton.
Dessa alias har han uppträtt under
Förnan
Jinny Cauldwell
nu Ismaskin

PM:a om du vill jag ska ge dig bevisen.
2023-03-31

  Kajan VIP
Underfundig text med markkontakt .
2023-02-11

  Kungskobran VIP
Jag sätter mig på bänken ner
och åt kritikerna ler
när dom vill vara förmer
och tolka mina ord
som jag ej själv förstod
2023-02-01

  Cikoria Blå VIP
Rolig. (Jag är lite trög, så jag fick/får läsa om den ett par gånger för att fatta.)
2023-01-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra.
2023-01-30

    ej medlem längre
Haha du är rolig på riktigt.
2023-01-30

  Larz Gustafsson VIP
Knivskarp satir.
Utmärkt!
2023-01-30
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP