Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Ensam
Utan val
Valt dig
Och du bara jobbar
Du har inget val
Eller?

Ensam
Så var det med honom också
Är det min lott att leva ensam
I gemenskapen?

Dom jobbar
Dom har inget val

Jag är ensam
Och njuter
Kanske är det precis så som det ska vara
Varför inte?




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-30 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP