Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite självkännedom skadar inte


Övertro

 

ÖVERTRO

Du där medelålders kvinna,

som tror att du varje man vid dina fötter kan tvinna,

betänk ditt påfågelaktiga beteende,

se skillnaden mellan äkta och falska leenden.

 




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-30 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP