Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Börja om i paradiset. Den som älskar Jesus blir räddad.


Då kom floden.. /Börja om i paradiset.

Tiden är ju väldigt kort,
Men,
Man förstår inte.
Tiden rinner iväg
Man förstår inte att Jesus kommer
att ses på skyarna.

Om jag kunde ropa det i en megafon varje dag så skulle ändå ingen lyssna.
Man är för upptagen av världen.
Det fanns en värld på Noa's tid också.

Han byggde båten, du vet, den där Arken... Alla ropade på NOA att han var en galning!
Alla ropade: VAD tar du dig till!

Han byggde i 100 år, och SEDAN KOM FLODEN! VATTNET! DRÄNKTE ALLA utom 8 stycken.

DE BÖRJADE OM!
MEN Denna gången KAN INGEN börja om!? JODÅ Hos Jesus i paradiset.

DEN platsen är till för dem som KÄNNER och ÄLSKAR och FÖLJER JESUS.

VALET är Ert, jag har gjort mitt val. Jag väntar nu...

Text och Bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-01-30 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet