Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LA VITA/LIVET

                                                      

                                                          LA VITA

                                          La vita l`incubo del risveglio!

 

                                                      LIVET

                                Livet uppvaknandet ur mardrömmen!

                                        

                                                          

                                             




Övriga genrer (Aforism) av giovanni casadei VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-01-30 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP