Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont utan att bli slagen

Hennes glädje var tagen
Men klumpen var kvar i magen
Hon hade aldrig blivit slagen
Men det kändes som slag varje gång hon försökte ta tag
Ta tag i livet hon en gång skapade
Men hon skapade det med någon som visat att han nu hatade
Hatade henne
Hatade hennes glädje men ändå tog den ifrån henne
Hon ville inte vakna för då behövde hon sakna
Ja sakna det som inte längre fanns
Sakna de som han en gång tog från henne
Hon ville inte längre gå upp
Hon ville inte längre andas denna luft
Denna luft som hon en gång andats med någon annan
Någon som hon trodde skulle ge henne glädje
Men som tog den ifrån henne
Smärtan fanns kvar men ingen som kunde se den
De var bara hon och en känsla av glädjen som var tagen o hela hon gjorde ont utan att blivit slagen




Bunden vers av anonym<3
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-01-30 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonym<3