Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två hem, två av allt

Aldrig hemma
Alltid hemma
Var är hemma
Jag vet inte vad hemma är
För aldrig har jag bara haft ett
Alltid två
Alltid två av allt
Två sängar
Två rum
Två kök
Två hus
Ibland önskar jag att jag kunde var två
Två av mig
De hade löst sig
Aldrig behöva känna att jag inte är hemma
Aldrig behöva undra om den andra mår bra
Mår mamma bra?
Mår pappa bra?
Jag vet inte själv för jag är inte hemma
Jag är alltid hemma hos någon men inte hos mig
För mig är hemma inte hemma
Hur ska jag kunna känna
Känna mig hemma om min väska alltid står packad
Inte lönt att packa upp
Men inte lönt att den står kvar
Kanske ska jag bara lägg mig i min säng
Sängen som inte är min men nu ör den det
Jag bor där o sen bor jag här
Hemma är inte för mig
Aldrig känt mig hemma men aldrig känt mig rborta
Jag saknar dig
Vi ses om en vecka
Jag ska bara hem
Jag ska till hemmet utan dig
O nästa vecka så är de hemmet utan mig
Ingen förstår för dem ser det som lyx men allt jag vill är att ha det tyst
Tyst hemma hos mig
Tyst i ett hem inte i två
Sova i min enda säng i mitt enda rum
Det kommer aldrig hända o de gör mig stum.




Bunden vers av anonym<3
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-30 23:03



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ett dilemma att inte kunna känna sig hemma i sig själv, var man än är...
den snabba texten ger många tankar - i sig är kanske den goda tystnaden ett hem?
2023-02-03

  etletlien
vackert beskrivet

mycket känslor

starkt <3

inte hört en sån här dikt förut

så det är groundbreaking

som maskrosor i asfalten!
2023-01-30
  > Nästa text
< Föregående

anonym<3