Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste man vara själsligt död för att passa in i samhället?

Måste man vara själsligt död och ha stora bröst för att vara accepterad i samhället?




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-01-31 01:02



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
Ja lite så är det.
Värderas högt, man kan komma långt på en narcissistisk personlighet och en charmig svagbegåvning
Och ytterst plastigt yttre,
ända till *paradiset!

*pradise hotel
2023-01-31

    ej medlem längre
klokt

speciellt andra delen

kan ju peka på

stora bröstmuskler

jag vet en tjej

som har båda

har allting

hon krossade mig

och jag krossade henne

jag reste mig upp från det

och hon verkar också ha gjort det nu

men hon har ett hjärta så stort

kanske jag också

en kallade det

"divine masculine"

du är också det <3
2023-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP