Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moses

Ordet flätat så fint
som in i vassen,
simmar
stimmar
glimmar
rimmar




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-31 06:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP