Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Sverigebladet design by Notarius publicus:Sten Wiking 19


DE MEST KORRUMPERADE STÄDERNA I SVERIGE

De värst drabbade samhällena
i Sverige när det handlar om
insiderbrott där nepotism och
korruption bland kommunpo-
litiker och poliser ingår har
rankats vara ledande i
Halmstad
Vadstena
Båstad
Strömstad
Visby
Uppsala
Lysekil
Lund
mfl.

Denna statistik som i enlighet
med Anticorruptions transparency
org index har initierats av enskilda
medborgares erfarenheter som dock
valt vara anonyma för att inte riskera
bli av med sina jobb.

Fotnot : Statlig statistik över korrup-
tionsutsatta länder och städer skall
man vara försiktig med att ta på för
stort allvar eftersom även den kan
vara infekterad av korruption och
nepotism så ingen behöver fundera
över varför det går så bra för den
kriminella verksamheten i Sverige
som alltid legat steget före polis-
myndigheten i sin maktkontroll.

Att rensa upp bland poliser i den
interna kretsens kartell vore en
preventiv åtgärd mot brottslighet.

*

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2023-01-31 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP