Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarar jag detta

Inte svara när hon ringer
Utan att känna skuld

Vane-sak?
Precis som alla nya vanor
Precis som alla förändringar

Jag vet att svaret finns inom mig
Bara i mig
Ingen annan kan ge mig det

Jag frågar mig så själv
Är det detta jag vill?

Ja
Om hon ringer just nu svarar jag inte
Om hon ringer ikväll?
Kanske, kanske inte
Ständiga frågan är
Vill jag svara nu?
Vill jag följa med nu?
Vad vill jag göra just nu?

Enda frågorna jag har möjlighet att ge ett ärligt svar
Nu. Precis nu.
Inget annat vet jag




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-31 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP