Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Barbarisk tortyr

 

Svårt att tala i allmänheten

Svårt att tränga sig i trängseln

 

Svårt att ha några vänner

Svårt att skaffa sig en familj

 

Svårt att syssla sig med någonting

Svårt att ha ett jobba

 

Svårt att lägga sig i sängen och drömma i frid

Svårt att ta sig ur sängen i frid

 

Svårt att önska sig något

Svårt att blunda bort

 

Svårt att sluta tänka

Svårt att sluta dikta

 

Svårt att känna sig trygg i hemmet

Svårt att känna sig trygg bland människorna

 

Svårt att ha kontroll över sin ekonomi

Svårt att leva utan pengar de sista tio dagarna i månad

 

Svårt att våga låna pengar med en låg årsinkomst

Svårt att lösa alla problem i mitt liv

 

Svårt att ljuga

Svårt att jobba svart gammalt och sjukt

 

Svårt att andas in och ut

Svårt att nå freden i mina tankar

 

Flash back efter flash back anfall

På flash back och med flash back lever jag mitt liv

 

Krigsfånge i Iran i tio år under barbariska tortyr!

I tjugofem år under demokratisk tortyr!

 

Flash back på livstid då i Iran och nu i västvärlden!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-01-31 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP