Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VAD ÄR DESSA VINDAR?

Vad är dessa vindar?

Om inte vår!

Vad är dessa minnen?

Om inte spår

Vissa bilder stannar

fast tiden går

 

 

Var är alla vänner

som kom och gick?

Var är alla dessa

med solskensblick?

Var är allt det där

som vi aldrig fick?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 31/1 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-01-31 13:56



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Mycket fin dikt om det som var och vad allt blev av. Bokmärkes
2023-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP