Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allting då, nu och efteråt

 


Det börjar närma sig midnatt
Jag vet ej var jag är
Det står ett ord skrivet i dimman
Som du lämnade där 


Stadens ljus kallar på mig
Längsmed gatan igen
Ingenstans att sätta fästet
Släpp mig in, släpp mig in igen 


Min egen röst ekar klanglöst
Av ingenting, om och om igen 


Ett kyligt regn börjar falla
Jag tror vi faller ihop
Varje pärla som träffar marken
framgräver en grop 


Jag drar in doften av trottoaren
Jag är slagen och våt
Någonstans djup där nere
Jag andras, andas förlåt

Jag lämnar allt jag någonsin hade
Allting då, nu och efteråt




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Daniel_78 VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-31 14:02



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Alla ligga vi i rännsten men somliga skådar stjärnorna enligt O.Wilde
2023-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP