Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den verkligt fria

Ursprung är ett rep
vandra på eller kapa
stanna aldrig till.

Någon håller koll
så förvånad man kan bli
när tampen har släppt.

På avstånd anas
metern ovan marknivå
en verkligt fri man.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-01-31 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP