Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vem blir inte trött


alla vill lampan gnida
den blir alltför nött
sin frihet måste strida

om en vore ett plankton
simmade i havet
ingen brydde sig den ton
den sjöng mitt i navet




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-01-31 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP