Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sandlådan

 

då jag böjer mig ner
tar en handfull sand
ser jag barnen i sandlådan
aldrig föll regnet
inte heller bredde frosten ut sitt nät
över de soliga dagarna
den som alltid velat liv
och trott gott om andra
fann hålet i ryggen hos människan
tappade tilliten
och klippan brast




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-01-31 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP