Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tacksam att du finns min vän

jag har en god vän som underlättar mitt liv med 

sina besök varje måndag och kommer med mat

 

och vi pratar mat jakt smide och fisket som vi ska 

ge oss ut på till samman vi ska ut på många äventyr 

 

det ser jag i fram i mot jag är så tacksam som har en

vän som han någon som bryr sej i en värld som går 

 

allt fortare för alla och det finns ingen tid för att göra 

saker man vill utan bara saker man måste för att hinna

 

med något alls men jag har min trogna vän fylld av historier 

berättelser och erfarenheter av mycket och är mycket 

 

intresant att lyssna på under våra samtal jag är tacksam att 

du finns min vän om du läser det här så syns vi igen på måndag 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-31 19:28



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Så mycket glädje i denna!
2023-02-02
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten