Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma gamla..

Vidare tankar leder mig bara till irritation.

Samma gamla problem,
samma gamla hets.

Fasaden ständigt uppe pga samma gamla indikationer, dom väntar på att motgångarna ska slå hårt på dig,
alltid samma gamla personer.

Samma gamla dyspyter,
samma gamla beef len.

Det är,
samma gamla lösningar på problem med samma gamla människor du inte ens är i konflikt med.

Det är inte ditt fel,
dom kommer ändå skjuta ditt ben.

Samma gamla tankesätt,
samma gamla som betalar andra att sätta rispor över din sten.

Det resulterar sagor från samma gamla gator du sprang på som barn,
sagor du levde i,
sagor som gjorde dig till den du är idag.

Ghettohistorier,
en annan sorts avkomma.




Fri vers av AnnatSinne
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-31 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnatSinne
AnnatSinne